Rabu, 14 November 2012

Amb aquest motiu ens Cal elogiar totes les empreses

Amb la conscienciació sobre el càncer el tema d'agenda de tots aquest mes la INMO també ha pres la seva pròpia iniciativa a tyas mirasih càncer de la batalla d'ajudar i donar a conèixer entre els seus membres.

El INMO i Cornmarket han tingut una gran resposta a les infermeres iniciatives Rosa energia lliure mama salut avaluació. Està disponible exclusivament per membres de l'esquema de protecció d'ingressos INMO.

La taxa de resposta a Dublín després del llançament és molt prometedor. Més el 48% dels convidats van participar. Les avaluacions dutes a terme als voltants de Dublin City tots setembre i continuen aquest mes. Cork City i Bantry experimentat una resposta similar amb un índex de resposta d'un 47%.

Però octubre no és tot sobre el poder de Rosa, el INMO també, que executa una iniciativa de poder blau. L'objectiu del programa és fer una pròstata i avaluació testicular disponible a tots els membres d'infermer.

Ha estat un mes de Rosa Fundraisers i esdeveniments de caritat tot benefici conscienciació del càncer de mama. Més d'aquests esdeveniments van ser els titulars impactants de les patologies del sistema de salut irlandesa.

A les notícies ens han vist o llegit sobre la dona, la Sra. Fahey que va ser misdiagnosed. El diagnòstic es va produir després de 19 mesos des del dia s'hi primer referia Hospital del Barrington a Limerick. Les proves van ser repetidament tornar negatius de UCHG quan en realitat eren positius. Aquests esdeveniments dirigits a la sèrie d'investigacions i la reorganització que han millorat el Servei de salut de càncer a Irlanda. Això també va portar a la centralització de diagnòstic de càncer de mama i el tractament en els 8 centres especialitzats a través d'Irlanda.

Misdiagnosed de ser és un error terrible per a qualsevol hospital o el laboratori per fer, però d'aquest malaurat esdeveniment hi ha hagut millores realitzades per assegurar-se que aquest tipus de coses no torni a passar.

Un de cada deu dones a Irlanda es posarà el càncer de mama i les dones de més de 2.500 li novament va-diagnosticar aquest any. Tres quartes parts d'aquestes dones serà més de 50. Una mitjana de 621 dones moren de càncer de mama cada any.

Amb aquest motiu ens Cal elogiar totes les empreses i persones que han estat recaptar diners i seguirà fent al llarg d'octubre.

Un exemple és que sempre verd botigues d'aliments de salut va anar tot rosa per recaptar fons per l'Institut d'investigació de càncer de mama nacional. Estan oferint un percentatge de les vendes dels seus productes més populars, que es marcarà en rosa a la botiga. Fins i tot Liam Neeson es van despullar per a pantalons de color rosa per al mes de sensibilització de càncer de mama en el show de Ellen DeGeneres.

Més que un de cada deu dones no estiguin com buscar signes de càncer de mama. Per això cal canviar a mesura que la malaltia reclama més de 600 vides cada any. La Rosa potència i energia blau per a les infermeres és una gran iniciativa i és un pas en la direcció correcta per a la conscienciació sobre el càncer. Que més del 80% de dones sobreviuen el càncer de mama durant cinc anys o més amb la recerca contínua. Les dones són cada vegada més conscients dels símptomes i la detecció precoç és clau.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar