Kamis, 15 November 2012

Vom vedea dacă care este suficient pentru

Există oraşe în Chile și Peru care sărbătoresc lunar şi solar Eclipse. După ce au trecut de eclipsele, ei apoi aşteptaţi pentru cutremur. Mai multe ori ei a lua un cutremur pentru că lor linii de coastă sunt de-a lungul inelul de foc, sau o ekiosku.com jual zonă de cutremur imens. Acelaşi lucru se întâmplă în Oceanul Indian în cazul în care plăcile apare să fie cracare şi venire afară în locuri? Bine aşa, hai sa vorbim despre acest lucru vom?

PhysOrg (dot) com a avut o piesă interesant intitulat; "Total solar eclipse în Australia, la 14 noiembrie," pe 6 noiembrie 2012, care a declarat; "Un total eclipsă de soare va fi vizibil de la coasta de nord-estul Australiei,-a lungul Marea Barieră de corali, aproximativ o oră după răsăritul soarelui, 14 noiembrie, care corespunde la după amiaza zilei de marţi, 13 noiembrie, în Statele Unite."

Vom vedea dacă care este suficient pentru a declanşa un cutremur fie în timpul sau chiar după aceea? Ar putea fi un bun studiu de caz. Există unele seismologists care sunt de acord cu aceste teorii, şi care cred că uşoară schimbare în greutate datorită eclipsele poate provoca cutremure. Desigur, vina trebuie deja să fie oarecum instabil, prin urmare, orice lucru mic ar putea declanşa. Au existat un număr mare de cutremure în jurul Oceanului Indian, de asemenea, în apropiere de Australia, în ultimii cinci ani. Multe dintre ele au fost destul de mare pe scara Richter.

Nu, acest lucru este nici o teorie a conspiraţiei, deşi unii ar putea demite acest lucru pentru lipsa de dovezi empirice, s-ar prezenta că este momentul în care începe gândesc la acest lucru, documentarea ceea ce sa întâmplat, şi încercarea de a relua trecut date în coincidenţe aceste două fenomene. Au fost nişte oameni care studia acest lucru, şi a scris lucrări. Cu toate acestea, multe dintre ele au fost în domeniul ştiinţei academice. Unele dintre oameni care studiaza aceasta am fost numit speculatorii Pseudoştiinţă. Le-am fost numit nebun. Dar că nu este întotdeauna ceea ce ei numesc oamenii care au noi teorii?

Ceea ce spun eu pentru tine este aceasta; doar pentru că noi, oamenii au nu pune două şi două împreună pe acest subiect, nu înseamnă nu avem nevoie în continuare anchetă. Noi nu ne o eclipsă totală care de multe ori, mai ales peste o zonă mare de activitate cutremur cunoscute. Facem destul de des în America de Sud, în Asia, dar de data aceasta avem o şansă de a face unele studii în altă regiune şi, prin urmare, cred că ar trebui să ne. Vă rog să vă rugăm să ia în considerare toate acest lucru şi cred că pe ea.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar