Sabtu, 17 November 2012

en kendte naturlige prædatorer end dem sel

Pivot point er en udbredt kortsigtede indikator, en favorit blandt detail spekulant. Disse forhandlere handel normalt på M1 og M15 tidsrammer. PP'S, blev som de er opkaldt herefter, oprindeligt brugt ordet erhvervsdrivende til at analysere og handle med aktier og futures. Pivot-punkt kan betegnes som den primære støtte eller modstand og gisel konventionelle visdom fortæller forhandlere at pris handling vil højst sandsynligt forekommer mellem to daglige pivoter med som støtte og modstand. De tror at de skal købe eller sælge når prisen bryder gennem forsyning 1 eller krav 1. Disse pivoter, udgivet af forskellige Forex Web-steder, der let tilføjes trading plan data, hvis en spekulant vælger at bruge dem til analyse og planlægning formål.

Brug af pivoter er typisk en af to årsager; 1. Bestemmelse af tendensen og 2. Bestemmelse af stop-tab. Pivoter giver en følelse af tillid til spekulanter, der er underrettet herom. som hvis man kunne rumme idéen om nogle linje på diagrammet holder prisen op eller ned. Når pivoter skuffe eller mislykkes... kan du høre forhandlere omkring verden beklage enstemmigt at deres pivoter var beregnet forkert.

Kommercielle og investeringer banker, hedgefonde, store multinationale koncerner, centralbanker for regeringerne i verden at dominere vores markeder. Lad os kalde dem som et kollektivt "hvaler og hajer i verden". Deres ocean er de fire billioner dollars af valuta, der vasker fra land til land dagligt.

Da hvaler og hajer har ingen kendte naturlige prædatorer end dem selv, bør vores analogi blive nyttige. Jeg håber, at snart du er enig... I havene, lad os fjerne manden fra vores eksempel og varetager hvaler og hajer vandre frit... blot søger tilfredsstillelse af enorme behov for mad. Antager, hajer og hvaler finde mad skal de ikke spise selv.

Forestil dig et øjeblik disse valuta hvaler og hajer opfylde beslutter at oprette en Lagdeling af verdenshavene på foruddefinerede niveau baseret på tidevandet. Desuden de beslutter, at hajer fortælle andre fisk i havet for at stoffet på præcise dybder så som hvalerne undgås. Usandsynligt! Det er naturligvis.

Til sammenligning du planlægger en levende handel mod nogle af de største af kapital massevis i verden. Vores markeder er domineret af kommercielle og investeringer banker, hedgefonde store multinationale koncerner, centralbanker for regeringerne i verden. Lad os kalde dem som et kollektivt hvaler i verden. Så de skabe og uddanne en industri, der er designet til at gøre de samme ting som hajerne. Media udgiver bøger, videoer og handelssystemer. Mæglere tilbyder indikatorer... indikatorer, som gør du sikkert som du ved hvornår prisen stiger og falder og fra hvor de daglige bevægelser er mest sandsynligt vil forekomme. Er det muligt? Er pivot point, så frit, blot hajerne og hvaler måde at vide, hvor fødevarer bliver? Du kan kun bestemme dette svar.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar